mainImage

Wijkcentra in Albrandswaard kunnen verder opstarten

28 januari 2022, 15:15 uur
Lokaal

Gezien de versoepelingen van de corona-maatregelen van afgelopen dinsdag kunnen er weer meer activiteiten starten in de wijkcentra van Albrandswaard. Dat meldt Welzijn Albrandswaard. Per ruimte en per activiteit gelden natuurlijk nog maxima van het aantal personen, de  1,5 m afstand houden, mondkapjes, registreren etcetera.

De activiteiten van Welzijn Albrandswaard worden veelal georganiseerd in Het Lokaal, wijkcentrum De Boekenstal,  wijkcentrum Portland en Het Boerderijtje. Alle locaties zijn te reserveren voor multifunctionele en maatschappelijke activiteiten tot 22.00 uur. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten die gericht zijn op cultuur, sociale ontmoeting, goede doelen, evenementen van scholen, vergaderingen van non-profit organisaties etc.

Heeft u interesse, neem dan contact op met beheerder Patrick de Bruin voor meer informatie over deze locaties en wat de mogelijkheden zijn. De beheerder is te bereiken per mail [email protected] of tel. 010-5018322. Ook vindt u informatie op www.welzijnalbrandswaard.nl.


Folders