Wielerevent in Albrandswaard op 9 april

30 March 2024, 13:10 uur
Lokaal
mainImage

Fiets jij met ons mee over de Champs-Élysées in Parijs!? Laat je aanmoedigen door wielertopper Leontien van Moorsel, zo doet de gemeente Albrandswaard een oproep.

"De derde editie van de Tour de France voor vrouwen (Femmes) rijdt op 13 augustus door Albrandswaard. En daar zijn we trots op! Om ons hier feestelijk op voor te bereiden, organiseren we een fiets-tweedaagse op dinsdag 9 en woensdag 10 april in Sporthal Rhoon", geeft ze aan. "We fietsen natuurlijk niet echt naar Parijs. We gaan virtueel en sportief de sporthal in. Overdag fietsen de basisschoolleerlingen van de groepen 8 wedstrijdjes (een virtuele etappe waarbij zij finishen op de Champs-Élysées in Parijs) en kunnen ze een game doen over veilig fietsen."

Op 9 april is iedereen vanaf 19.00 uur welkom in de sporthal voor een avondje fietsen en gezelligheid. De avond wordt gepresenteerd door de Rotterdamse verslaggever ‘Simon Stokvis’.

Wil jij ook meedoen? Meld je aan via www.albrandswaard.nl/onze-gemeente/gezond-en-gelukkig-in-albrandswaard/tour-de-france-femmes-in-albrandswaard/.