Welzijn Albrandswaard zet vrijwilligers in het zonnetje

10 July 2024, 16:38 uur
Lokaal
mainImage
Welzijn Albrandswaard/PR

'Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving', zo stelt Welzijn Albrandswaard op haar socials. Een week geleden zijn zij in het zonnetje gezet.

"We zijn trots op de vrijwilligers die zich inzetten voor de burgers in Albrandswaard die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, vaak zijn deze vrijwilligers het lichtpuntje voor anderen", geeft zij. "Om onze waardering te uiten is er op woensdag 3 juli een barbecue georganiseerd, vele vrijwilligers waren aanwezig en de sfeer was optimaal. Fijn om te zien hoe vrijwilligers ook elkaar opzoeken om te wisselen van ervaringen, maar ook kennis konden maken met de medewerkers van Welzijn Albrandswaard. Dank aan wethouder Mieke van Ginkel voor haar woorden van lof voor deze mooie groep. Vrijwilligers, onze dank is groot voor jullie inzet!!"

Mocht u nog geen vrijwilliger zijn en hier meer over willen weten? Kijk dan op welzijnalbrandswaard.nl of neem contact op met vrijwilliger-coördinator via M. [email protected]. Misschien geniet u de volgende keer mee van deze gezelligheid.