WCR kent vliegende start tegen titelkandidaat GOZ

21 September 2020, 12:48 uur
Lokaal
Aad Kraaijenbrink/WCR

WCR is de nieuwe competitie in de vierde klasse afgelopen zaterdag gestart met een overtuigende 4-0 zege op kampioenskandidaat GOZ uit Mijnsheerenland.

WCR kende weliswaar een matige voorbereiding met wisselende resultaten, maar door het doorvoeren van enkele aanpassingen in het elftal lijkt de gewenning voorbij. WCR begon voortvarend aan de wedstrijd en liet meteen zien hoe hongerig het was. In de eerste vijf minuten kreeg WCR al grote kansen. Maar het vizier voorin stond nog niet op scherp. De bezoekers werden compleet overrompeld door het machtsvertoon van de thuisploeg. Na 23 minuten brak Jeremy van der Ent de ban met de eerste twee treffers voor rustm, waarbij de tweede een assist was van Darragh Zondervan.

Na de theepauze zette de thuisclub goed door. Darragh Zondervan schoot zelf een kwartier voor tijd de 3-0 binnen. De organisatie van WCR stond dit duel prima en op een enkele kans na werd GOZ nauwelijks gevaarlijk. In de slotfase bepaalde Bas Moree het duel met de 4-0. Volgende week hoopt WCR deze lijn door te trekken in de uitwedstrijd tegen VV Pernis.