VV Rhoon sluit per direct kleedkamers en douches

1 September 2020, 13:58 uur
Lokaal
mainImage

Voetbalvereniging Rhoon heeft per direct besloten om op het sportcomplex van hen aan de Omloopseweg in Rhoon voorlopig de kleedkamer en douches te sluiten. Zij kunnen niet de veiligheid waarborgen vanwege de huidige coronacrisis.

,,Tijdens de bestuursvergadering van maandag heeft het bestuur de kleedkamer- en douche situatie van de afgelopen maand bekeken en ge-evalueerd. Vanaf het begin van de trainingen en wedstrijden in de oefencampagne hebben we gezien dat het met het aantal teams en gebruikers een haalbare kaart was om de 1,5 mtr afstand regel en schoonmaak van de ruimtes te realiseren," stelt het bestuur, dat graag de verantwoordelijkheid in deze neemt. ,,Afgelopen zaterdag, bij de eerste bekerwedstrijden, bleek echter de capaciteit nauwelijks voldoende om de regels te hanteren en veiliheid kunnen waarborgen. Gezien de feit dat we nu volop met alle teams aan het trainen en spelen gaan ziet het bestuur onoverkomelijke risico’s en problemen ontstaan om zowel de 1,5 mtr, het aantal gebruikers als het schoonmaken na iedere wisseling van teams te coördineren en uit te voeren. We hebben gewoon teveel teams van bezoekers en leden om dit veilig te kunnen uitvoeren en zullen derhalve de kleedkamers en douches per direct en tot nader order gesloten houden."

Deze maatregel brengt consequenties mee voor de leden zelf, maar ook voor de bezoekrs. Op www.vvrhoon.nl geeft het bestuur een complete tekst en uitleg en wat de exacte gevolgen zijn.