Vier nieuwe versterkingen voor vv Rhoon

20 May 2024, 13:41 uur
Lokaal
mainImage
VV Rhoon/PR

Derdeklasser Rhoon heeft voor het nieuwe seizoen een viertal nieuwe gezichten vastgelegd, zo laat zij weten.

Aron Debidin keert terug naar VV Rhoon, na uitstapjes bij Spartaan'20 en sv Poortugaal. Robin Schepers keert terug na een avontuur bij Smitshoek. Gabri de Rover is ook geen onbekende: na avonturen bij Smitshoek en nu CION is het nu tijd voor een terugkeer bij zijn jeugdliefde. Kay de Mooij is een nieuwe naam voor velen bij Rhoon: speelde in de jeugd van Oude Maas en nadien voor Sparta (AV) en Poortugaal.

"Naast de nieuwe spelers heeft Rhoon ook de technische staf voor volgend seizoen versterkt. Mike Kok zal volgend jaar de staf komen versterken als assistent-trainer. De club is ook blij dat Arno Boden (keeperstrainer), Stijn Hendrix (assistent-trainer), André Driesse (teammanager) en Bob van Jaarsveld (assistent-scheidsrechter) volgend seizoen doorgaan", maakt de club bekend, die nog volop in de race is voor promotie naar de tweede klasse.

Eerder kondigde de derdeklasser de komst aan van Kian Kroep, Luuk ’t Hart en Noah Roodbergen. Als hoofdtrainer krijgt de club te maken met Brian Riquas, die Raymon Kuipers opvolgt.