Verbouwde AH Hof van Portland opent de deuren

2 September 2020, 21:12 uur
Lokaal
mainImage

Albert Heijn Hof van Portland in Rhoon is weer open! Woensdag knipten supermarktmanager Patricia Tamboer en AH directielid Johan van der Zanden het lintje door.

De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Klanten vinden er een ruimer assortiment aan verse producten en ook meer vegetarische en biologische producten. De winkel is duurzamer doordat er geen gas meer wordt gebruikt en met zeven nieuwe zelfscankassa’s gaat het afrekenen sneller.

“Onze supermarkt is prachtig geworden”, vertelt supermarkmanager Patricia Tamboer trots. “De reacties zijn zeer positief. Klanten zijn verrast door de nieuwe, ruime inrichting en de uitbreiding van ons versassortiment.” De opening kon via Facebook live worden gevolgd en de kijkers kregen ook een virtuele rondleiding door de nieuwe winkel. “Dat was erg leuk om te doen, ongeveer 700 mensen hebben tot nu toe het filmpje gekeken,"  aldus de supermarktmanager.

Vers

Bij binnenkomst word je direct verrast met een wereld van verse groente en fruit. Er is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten kan er altijd, mede dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Ook zijn er diverse soorten snoepgroenten die je zelf kunt scheppen. Het assortiment van de bakkerij groot en gevarieerd. Er zijn taarten, gebakjes, koek en chocolade. Uit de oven komt heerlijk geurend brood. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan verse noten, vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes.

Innovaties

De winkel heeft zeven nieuwe zelfscankassa’s. “Afrekenen gaat nu een stuk sneller. Klanten kunnen bij de zelfscankassa zelf de producten scannen en afrekenen, of de producten al in de winkel scannen met de handscanner of de app op de mobiel.” zegt Patricia Tamboer. De supermarkt is ook duurzamer door een installatie waarmee warmte wordt teruggewonnen. “We gebruiken nu geen gas meer, dat levert een forse energiebesparing op," zegt Patricia Tamboer. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment.

Albert Heijn Hof van Portland in Rhoon is open van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 22:00 uur, zaterdag en zondag van 8:00 tot 22:00 uur.