SPAL:'Door te meten gemotiveerd blijven om af te slanken'

5 April 2021, 22:42 uur
Lokaal
mainImage

Al jaren begeleid - meet en controleert  BOP/SPAL  lichaam – figuurwaarden zoals - Lichaamsgewicht -- Lichaamsvet % -- Lichaamsvocht % -- Visceraal vetgehalte --  Spiermassa -- Botmassa. Deze waarden worden met de “standaard” waarden vergeleken. De resultaten kunnen zijn dat de leefstijl van de persoon goed is of minder goed. De metingen duren ongeveer 5 min. Uitleg ongeveer 15 minuten.

Waarom deze metingen? Veel mensen willen met bijvoorbeeld meer bewegen – hardlopen – minder eten afvallen. In het begin lukt dat ook wel, zeker met een crash dieet en hardlopen. Dan komt er een moment dat het lopen minder goed gaat en de weegschaal geen verlaging van gewicht meer aangeeft. Afvallen gaat dus niet meer maar Afslanken? Je merkt dat je kleding wat ruimer zit, je broeksriem kan een gaatje strakker. Gewicht is het zelfde en soms iets hoger.

Er is iets veranderd, je leefstijl is beter geworden. Wat is veranderd? Dit proces van de verbetering van je leefstijl, het afslanken van je lichaam is meer dan een lager gewicht op de weegschaal. Meer informatie Aad Wijntjes  tel. 06-46226208 of www.sportbalans.nl.