Rhoon door in beker, WCR uitgeschakeld

18 September 2023, 17:15 uur
Lokaal
mainImage
Pixabay

Derdeklasser VV Rhoon heeft afgelopen zaterdag definitief de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. De formatie van trainer Kuipers won met 0-3 bij Den Bommel en eindigde hierdoor als nummer één de poule.

Tegen Den Bommel maakte VV Rhoon direct duidelijk wat zij wilden: winnen. Alleen duurde het lang voordat de eerste treffer viel via Oster: 0-1. De assist was van Husen (ex-Barendrecht red.). Na de theepauze kon de thuisploeg nog steeds geen vuist maken. Rhoon ging door op de ingeslagen weg: Van Dorsten en Van Kammen tilden de eindstand naar 0-3. Doordat Strijen verloor bij COAL, eindigde Rhoon op de eerste plek. Volgend weekend start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Lyra uit het Westlandse De Lier. Aanvang is om 15.00 uur.

WCR

Ook vierdeklasser WCR maakte nog kans op de volgende ronde in het bekertoernooi, en zij moesten dit uitvechten met TransvaliaZW. Op bezoek in Rotterdam-Zuid verloor de formatie van trainer Seton met 4-3. Hierdoor gingen uiteindelijk de Rotterdammers door.