Popkoor Bombary in voorstelling Theater het Kruispunt

24 September 2022, 11:13 uur
Lokaal
mainImage

Beyond the Music brengt op donderdag 13 oktober in Theater het Kruispunt (Barendrecht) een bijzondere uitvoering van U2's The Joshua Tree. Regionaal Popkoor Bombary uit Poortugaal is onderdeel van deze spectaculaire show.

Over de voorstelling

Beyond the Music is een muzikale sensatie. Ze brengen een bijzondere integrale uitvoering van U2's The Joshua Tree. De live band met zeer overtuigende frontman Nigel Connell wordt bijgestaan door een klassiek orkest. Beyond The Music is ontstaan uit de inspiratie om muzikale grootheden te eren. Dit doen ze door hedendaagse rockmuziek te verfraaien met weelderige orkestrale arrangementen, zonder daarbij afbreuk te doen aan de kern van het oorspronkelijk werk. Het eerste eerbetoog komt U2 ten deel: het baanbrekende album The Joshua Tree.

Over Popkoor Bombary

Popkoor Bombary uit Poortugaal treedt deze avond op, samen met Beyond the Music. Bombary is al sinds 1990 actief en telt op dit moment ruim 60 leden, zowel jeugd als volwassenen. De leden komen uit de gehele regio, denk aan Poortugaal, Rhoon, Barendrecht, Rotterdam en Nissewaard. Het popkoor zingt moderne popsongs, in zowel het Nederlands als het Engels. Dit alles onder leiding van dirigent Killian Elbers.

Meer informatie en kaartverkoop
Beyond the Music is met de voorstelling ‘The Joshua Tree’ te zien op donderdag 13 oktober in Theater het Kruispunt. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl of 0190-615958.