Albrandswaards Dagblad | Politie zoekt getuigen schietincident Treil in Hoogvliet
mainImage

Politie zoekt getuigen schietincident Treil in Hoogvliet

25 september 2021, 11:46 uur
Lokaal

De politie heeft vrijdagavond een oproep doen uitgaan aan getuigen om zich te melden vanwege een schietincident vorig weekend aan de Treil in Hoogvliet.

Een 32-jarige man uit Rotterdam is op zondag 19 september lichtgewond geraakt toen hij op de Treil in Hoogvliet werd beschoten. Het slachtoffer werd in zijn bovenlichaam geraakt toen hij rond 05.45 uur daar in een auto wilde stappen en er plots een aantal schoten viel. De auto werd meerdere keren geraakt en ook de man werd getroffen. Zijn verwonding viel in die zin mee dat hij weliswaar naar het ziekenhuis moest, maar het letsel bleek mee te vallen en de man kon snel weer weg. De politie kwam direct ter plaatse en hoorde een aantal omstanders, maar niemand werd aangehouden. Het onderzoek wordt voorgezet.

Wie getuige van het incident is geweest of weet wie het schieten op zijn geweten heeft, wordt gevraagd met de politie te bellen. Ook camerabeelden bedrijven, woningen of dashcambeelden van het schieten en uit de omgeving van de Treil zijn uiteraard welkom. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de opsporing van district Rijnmond Zuid-West. Anoniem melden? Dit kan via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden