Pannekoekdag groot succes in Albrandswaard

18 March 2023, 13:15 uur
Lokaal
mainImage
Welzijn Albrandswaard/PR

Pannenkoekdag van Welzijn Albrandswaard was een groot succes. 'Plezier voor jong en oud' valt te lezen in haar online statement.

"Vrijdag leek het wel een bijenkorf in het Lokaal aan de Albrandswaardsedijk, ouderen en kinderen liepen in en uit. Tussen 10.00 en 12.00 uur bakten de twee groepen acht van de Don Bosco, zo’n 36 kinderen, pannenkoeken voor ouderen", laat de welzijnsorganisatie weten. "Op vijf bakplaten met elk twee pannen bakten de kinderen de lekkerste pannenkoeken. De ouderen, veelal opa’s en oma’s van de kinderen, kwamen hier in twee groepen van genieten. De kinderen zorgden ook voor de koffie en thee. Het was een gezellige chaos, waarbij de kinderen goed samenwerkten en het met elkaar en de ouderen erg naar hun zin hadden. Na afloop ging iedereen moe maar voldaan naar huis." 

De pannenkoekdag is een nationale dag, gesponsord door Tefal en Koopmans. Welzijn Albrandswaard organiseerde deze dag voor de tweede keer samen met de Don Bosco, de Cosun Beet Company uit de Hoekse Waard sponsorde de suiker en stroop. De organisatie kijkt met trots en plezier terug op een mooie dag.