Padelbanen in Hoogvliet: 20 april opening

2 April 2024, 12:22 uur
Lokaal
mainImage

Met trots presenteert LTC Hoogvliet als eerste in de regio haar nieuwe faciliteit, die tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar padel, een dynamische sport die wereldwijd aan populariteit wint. De banen zijn reeds beschikbaar voor reserveringen via het Meet and Play-platform, vooruitlopend op de officiële lancering.

Officiële opening: Een dag vol activiteiten.

De officiële opening belooft een spektakel te worden, met als hoogtepunt de ceremoniële handeling door wethouder de heer Achbar. Aansluitend zal Eredivisie padelspeler Uriël Maarsen het publiek trakteren op een demonstratiewedstrijd. Bezoekers krijgen bovendien de kans om via een gratis clinic kennis te maken met padel en kunnen de sport zelf uitproberen met door de club verstrekte rackets en ballen. Let wel op! Vol = vol. Verliefd geworden op de sport? Er is een sportstand aanwezig waar je direct een eigen racket kunt aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs.

Wat maakt LTC Hoogvliet speciaal?

Flexibele Lidmaatschapsvormen: Uniek in Nederland biedt LTC Hoogvliet de keuze tussen maand- en jaarabonnementen, waardoor leden flexibel zijn in hun sportbeleving.

Open voor Iedereen: Via het Meet and Play-platform kunnen ook niet-leden eenvoudig een baan huren, wat padel en tennis nog toegankelijker maakt voor een breder publiek.

Innovatief Buddyprogramma: Tennis en padel zijn sporten die je niet alleen speelt, maar waarbij je ook niet deel uitmaakt van een vast team. Dit kan een drempel vormen voor nieuwkomers om te beginnen. Het buddyprogramma van LTC Hoogvliet adresseert deze uitdaging door nieuwe leden te koppelen aan een persoonlijke begeleider. Deze buddy introduceert het nieuwe lid binnen de club, biedt hulp waar nodig, en fungeert als vast aanspreekpunt totdat de speler zijn plek heeft gevonden binnen de club. Dit programma verzekert dat iedereen, ongeacht voorkennis of ervaring, zich welkom en thuis voelt binnen de gemeenschap van LTC Hoogvliet.