Veel horecaondernemers uit het land kampen momenteel met grote gevolgen van de coronacrisis. Zo ook Remco Abel uit Albrandswaard, die eerder dit jaar zijn nieuwe restaurant opende na een brand vorig jaar. En toen kwam daar de coronacrisis, waardoor hij dicht moest. Inmiddels is de tweede golf en is hij opnieuw grotendeels gesloten.
In zijn eigen nieuwsbrief is Abel duidelijk hoe hij de afgelopen periode heeft beleefd. ,,We hebben in een ongelofelijke achtbaan gezeten die ons bracht van een lange wederopbouw van Abel naar een beoogde start in maart. Van een eerste lockdown naar een uitgestelde, rustige opening. Van keihard buffelen gedurende een razend drukke zomer naar een tweede lockdown," stelt de ondernemer.
Creatief
Ondanks de sluiting van de horeca speelt Abel wel creatief in op de situatie. Zo is er nu Take Away & Delivery zodat er genoten kan worden van heerlijke gerechten alsmede een High Tea voor twee personen. Maar ook is er fun te beleven op corona-proof wijze. Denk aan Pitch&Putt, een frisse wandeling met brood voor onderweg en het Klimbos zal langer open zijn.