Nieuwe datum voor presentatie Buurt Kom Erbij met shantykoor

14 May 2024, 09:47 uur
Lokaal
mainImage
Esperanza/PR

Het bekende Rotterdamse shantykoor Barend Fox zal donderdagmiddag 16 mei optreden tijdens de feestelijke bijeenkomst die Esperanza organiseert voor alle ouderen in Albrandswaard op het plein voor de Maranathakerk in Rhoon. "De vorige keer kon door het slechte weer het feestje helaas niet doorgaan, maar deze keer wijken we bij onverhoopt slecht weer uit naar de kerk zelf, dus ook bij slecht weer gaat het gewoon door", zo laat de organisatie weten.

Het koor onder begeleiding van accordeonisten, gitaristen en een slagwerkers zal onder andere een aantal bekende Rotterdamse liedjes ten gehore brengen. Het feestje staat in het teken van de presentatie van het nieuwe project: Buurt Kom Erbij. Dit project wordt binnenkort in de buurten in Rhoon en Poortugaal waar voornamelijk ouderen wonen stap voor stap uitgerold. De doelstelling is een tijdelijke ontmoetingsplek te creëren in de eigen vertrouwde buurt dicht bij huis. Een gezellige plek waar iedereen terecht kan voor een kopje koffie, een praatje en een luisterend oor. Op het plein wordt de complete Buurt Kom Erbij opgesteld.

Vrijwilligers van Esperanza zullen voor de koffie, thee en een drankje zorgen. Het feestje is gratis, begint om 13.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Neem vooral uw buren mee.