Kinderkasteel presenteert 14 april 'Ridder Patje'

1 April 2024, 13:05 uur
Lokaal
mainImage
Kasteel van Rhoon/PR

De commissie Kinderkasteel heeft weer een leuke voorstelling geprogrammeerd, speciaal voor de jongste jeugd vanaf 4-8 jaar met als titel “Ridder Patje”, gespeeld door Patrick van Horne.

Ben jij klaar om de wereld van de ridders in te stappen? Neem je zwaard, zet je helm (of een emmer) op je hoofd en maak je klaar voor een interactief, doldwaas avontuur met ridder Patje.

Dit verhaal start op de zolder van opa. Daar mocht Patje heel wat spulletjes van meenemen. Leuke spulletjes, oude spulletjes, heel oud... Met alles wat Patje van opa kreeg, reist hij terug de Middeleeuwen in, de tijd van ridders en prinsessen.

Patje is stoer en sterk, hij is er zeker van: vroeger woonde hij op een kasteel. Ooit was hij ridder Patje en had hij een prinses, dat weet Patje zeker. Hij versloeg de sterkste legers, veroverde de mooiste schatten en versloeg de sterkste draken. Dat deed Patje allemaal, want Patje... is een held.

Wil jij weten of Patje echt een held is? Hou jij van ridders en prinsessen? Dan is 'Ridder Patje' een geweldige show voor jou! Droom je er ook van in een kasteel te wonen? Na deze interactieve show zit heel je huis misschien vol ridders, in elk geval speelt deze voorstelling zich af in een echt Kasteel.

Een interactieve show over talenten, ridders en ook stiekem over mooie prinsen/prinsessen. De voorstelling op 14 april speelt in de Empirezaal en begint om 15:00 uur. Toegangskaarten kosten € 7,50 p.p. en zijn te bestellen via de website van het Kasteel.