Kamermuziek 26 mei: Academie Rotterdam Philharmonisch Orkest

21 May 2024, 09:55 uur
Lokaal
mainImage
Kasteel van Rhoon/PR

Ook dit seizoen is de commissie Klassiek-Kamermuziek van de Stichting Kasteel van Rhoon er weer in geslaagd een bijzonder optreden te boeken voor de zondagmorgen, en wel op 26 mei aanstaande om 11:30 uur in de Empirezaal van het Kasteel: de Academie van het Rotterdams Philharmonisch Orkest.  

Sinds het concertseizoen 2021/2022 nodigt het Rotterdams Philharmonisch jaarlijks een groep jonge talentvolle internationale strijkers uit om deel te nemen aan de orkestacademie. Zij spelen mee in het orkest en worden daarin begeleid door de aanvoerders en andere musici, ook nemen zij onder anderedeel aan educatie- en kamermuziekprojecten.

Het doel is om tijdens het concertjaar zoveel mogelijk ervaring op te doen. Met de orkestacademie wil het RPhO bijdragen aan een mooie start van de muzikale carrière van jonge musici.  

Toegangskaarten
Vanwege de grote belangstelling raden we aan om vooraf online kaarten te bestellen via deze link: https://bit.ly/KKM240526. Indien nog voorradig te koop vóór aanvang aan de deur à € 17,50 p.p.. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart naar binnen voor € 5,00 p.p. – kinderen t/m 14 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben vrije toegang. Meer uitgebreide info en het programma staat op de website https://bit.ly/KM240526.