Kaartverkoop festival Muziek op Rhoon 2024 gaat hard

10 June 2024, 09:14 uur
Lokaal
mainImage
Muziek op Rhoon/PR

Van de Regular Tickets is nog maar een zeer beperkt aantal beschikbaar. Hierna kunnen alleen nog de duurdere, Final Tickets gekocht worden. Dit is uiteraard goed nieuws voor de Stichting Muziek op Rhoon, maar de late beslissers zullen toch echt in actie moeten komen om deze feestboot niet te missen.  

Tickets voor Muziek op Rhoon zijn te koop via de website www.muziekoprhoon.nl en fysiek bij het Wijnhuis Rhoon op het Strawinskyplein in Rhoon.  

Omdat de fantastische line-up dit jaar met Son Mieux, DeWolff XL, Sven Hammond XL en Marlon Pichel voornamelijk van eigen bodem is, komt dit de duurzaamheid van het festival ten goede. Alleen de Engelse Joanne Shaw Taylor is van ‘de overkant’. Natuurlijk zijn festivals op zichzelf niet heel milieuvriendelijk, maar de manier waarop Muziek op Rhoon is georganiseerd, maakt wel degelijk een verschil. Zo zijn de Foodtrucks zo veel mogelijk lokale ondernemers of uit de directe omgeving.  

Daarnaast zijn tijdens het festival weer de hard-plastic bekers in gebruik omdat dit veel wegwerpplastic voorkomt. Bezoekers kunnen helpen door bekers bij de bar in te leveren en petflessen in de daarvoor bestemde kliko’s te gooien. Zo kan er goed gercycled worden. Hopelijk is het festival straks helemaal uitverkocht, zodat maximaal gebruik gemaakt wordt van alle mooie faciliteiten op het terrein.