Hoogste punt van Imagine Rotterdam op de Laan op Zuid

28 September 2023, 09:22 uur
Lokaal
mainImage
Imagine.

Het hoogste punt van de bouw van Imagine Rotterdam op de Laan op Zuid is deze week bereikt. De 22e verdieping zit erop. De hoogste toren is hiermee definitief op hoogte, te weten 70 meter. De werkzaamheden aan de gevel en de verdere afwerking van de woningen, de commerciële ruimtes in de plint en de binnentuin gaan  gewoon door. Medio 2024 verwachten ontwikkelaar AM dat de bouw gereed is. Volgende zomer wordt hier dusgewoond! 

Met Imagine Rotterdam krijgt de Laan op Zuid een prachtige entree. Met twee torens die verbonden worden door een laagbouwdeel, ontstaat een prachtig icoon. Er worden 295 woningen gerealiseerd, waarvan 162 bestemd voor verkoop. Er is volop variatie in woningen in de torens, in de laagbouw en aan de binnentuin. 

Imagine ligt aan de Laan op Zuid, Rosestraat en de Kruierstraat en zou uitkijken op de plek van het nieuwe stadion. Maar de nieuwe Kuip komt er dus niet.

Aan de Kruierstraat zijn de voordeuren van de stadswoningen. In de hogere toren bevinden zich de torenappartementen in veel verschillende groottes van S tot XL Penthouse. Via de Kruierstraat is de parkeergarage bereikbaar, waar onder andere de deelauto’s voor de bewoners te vinden zijn.