Hoofdklasse A: regioclubs spelen gelijk; pak slaag Smitshoek

25 September 2021, 16:47 uur
Lokaal

In de zaterdag hoofdklasse A hebben de voetballers van de regioclubs met hun eerste teams wisselende resultaten geboekt.

SV Poortugaal, voorafgaand in het linkerrijtje van de hoofdklasse, verstevigde die positie op de ranglijst na een 1-1 gelijkspel tegen Capelle, dat bij een zege de kopposite had gepakt. De thuisploeg uit Albrandswaard speelde een prima pot en zagen voor rust een speler van Capelle met rood weggestuurd worden. Op dat moment stond de thuisploeg wel achter. Tien minuten voor tijd viel uiteindelijk de verdiende gelijkmaker voor de formatie van Peter Klomp. Stan Maas scoorde de 1-1 op aangeven van Niels Versteege.

In dezelfde competitie boekte VV Spijkenisse het derde gelijkspel in vijf duels. Met de 0-0 tegen DHSC schoot de formatie van trainer Marco van Rijn niet veel op. De club uit Nissewaard blijft slechts veertiende op de ranglijst. Twee plekken blijft VV Smitshoek staan na het fikse pakslaag bij SC Feyenoord. Trainer Edwin de Koning zag zijn mannen met 4-0 ten onder gaan op Varkenoord.