mainImage

Hellevoetse Weergors Camping van het Jaar 2022

14 januari 2022, 11:08 uur
Lokaal

Camping 't Weergors uit Hellevoetsluis is woensdag door de ANWB uitgeroepen tot 'Camping van het Jaar 2022'. Zodoende mag de familiecamping deze titel nu een jaar met verve dragen.

De belangrijkste overwegingen voor de kiezers die stemden op Camping ’t Weergors waren de faciliteiten, de prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne en de ligging van de huuraccommodatie nabij onder andere Voornes Duin.  “In november 2021 hoorden we dat we een plekje in de Top 3 hadden bemachtigd. Dat was al een feest en dat we nu de titel mogen dragen, is echt boven verwachting. We zijn enorm trots dat zoveel gasten hun stem hebben uitgebracht. Het is natuurlijk een blijk van waardering voor ons gehele team. We worden overspoeld met felicitaties sinds de bekendmaking gisteravond, zo leuk,” aldus eigenaresse Arda Riedijk.

’t Weergors won in de categorie ‘Meest gewaardeerde huuraccommodatie’ en was samen met Camping de Leistert in Limburg en Papillon Country Resort in Overijssel genomineerd. De ANWB houdt sinds 1987 de verkiezing Camping van het Jaar. ANWB-leden konden afgelopen jaar tussen 19 juli en 30 oktober hun stem uitbrengen voor deze publieksverkiezing.


Folders