Genoten van Sacromud bij Live op Zondag

21 November 2023, 12:05 uur
Lokaal
mainImage
St. Muziek op Rhoon/PR

Afgelopen zondagmiddag trad de band Sacromud op in de serie Live op Zondag. Stichting Muziek op Rhoon kijkt met trots terug op het optreden met een zeer veelzijdig repertoire dat het publiek in vervoering bracht.

Het was volop genieten van deze kleurrijke band met Maurizio Pugno, die geweldige gitaarsolo’s weggaf. Niet voor niets maakt hij integraal onderdeel van de Europese bluesscene uit met zijn creativiteit, veelzijdigheid en zijn meer dan 35 jaar ervaring was zeker terug te horen tijdens het optreden. Samen met de eigenzinnige zanger Raffo Barbi, bassist Franz Piombino, toetsenist Alex Fiorucci en drummer Riccardo Fiorucci hebben zij het aanwezige publiek laten genieten van blues in een rauwe schurende vorm met een mix van funk, soul en gospel.

Marlon Pichel op 3 december
Nog nagenietend van Sacromud mogen we ons alweer verheugen op het volgend optreden in de serie Live op Zondag. Op zondagmiddag 3 december zal de Rotterdammer Marlon Pichel in Abel achter zijn drumstel plaatsnemen. Deze zanger, drummer en componist brengt soul meets rock n’ roll uit de jaren zestig en zeventig op onnavolgbare wijze ten gehore. Voor het nummer Good Ol’ Loving (2023) van zijn gelijknamige debuutalbum heeft hij al een Oorkonde van Radio Veronica in ontvangst mogen nemen. Marlon Pichel wordt het derde optreden in de serie van 5 keer Live op Zondag; middagen waarbij (inter)nationale artiesten het publiek trakteren op muzikale hoogstandjes tijdens hun optredens.

Kaarten voor á €15 (exclusief servicekosten) zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl onder Live op Zondag. De zaal gaat om 15.00 uur open en de band zal rond 16.00 uur aanvangen met spelen. Deze optredens zijn bij Abel Grand Café en Restaurant te Poortugaal. De reeks is als volgt:

03-12-2023 Marlon Pichel Jazz, soul, fusion, funk
04-02-2024 AJ Plug Blues, rock, roots
24-03-2024 Mojo Man Rock, soul, rhythm and blues