Fotoworkshop in Rhoonse Grienden op 15 oktober

17 September 2023, 17:33 uur
Lokaal
mainImage

Duik in de betoverende wereld van de Rhoonse Grienden en leg de unieke schoonheid van elk seizoen vast tijdens de jaarlijkse fotografieworkshop van St. Carnisse Grienden, zo staat in de nieuwsbrief. Ontdek hoe je de subtiele details en dramatische landschappen van dit bijzondere natuurgebied kunt vastleggen onder begeleiding van een ervaren fotograaf. Daarom is er op 15 oktober een workshop 'Seizoensschatten van de Grienden', zo laat de organisatie weten.

De workshop begint die dag om 10.00 uur bij De Kopstoof nabij de ingang van de jachthaven van Rhoon. Daarna wordt er een 3 uur durende wandeling gemaakt door de Grienden. Er kunnen maximaal tien deelnemers meedoen hieraan en zij staan onder begeleiding van Albert van Boerum. Deze wandeling kun je gebruiken voor onder andere het leren van basisprincipes van natuurfotografie. Dit thema biedt onder meer 'unieke fotomogelijkheden van lentebloesem tot winterse stilte'.

Deelnemers kunnen zich aanmelden door te mailen naar [email protected] en geef daarin naast je personalia ook je ervaringsniveau door en je motivatie om deel te nemen. Voor leden is de workshop gratis, zij hebben voorrang bij inschrijving. Niet-leden betalen € 5,00. Bij het aangaan van het lidmaatschap van de vereniging vervalt dit bedrag en betaalt men € 10,00 contributie per jaar.  Men is dan lid voor 2023 en 2024.