Droom. Wens. Geniet. Met Stichting Wens & Go!

17 February 2021, 10:00 uur
Lokaal
mainImage

Bent u ook zo blij als u straks weer uit eten kunt gaan? Kunt u niet wachten om lekker naar de kapper te gaan of verwend te worden door de schoonheidsspecialist? Heeft u de voetbalwedstrijden van uw eigen club ook zo gemist. De sfeer, de supporters, lekker een avondje uit in eigen stadion. Of verlang je juist naar een lekker dagje Efteling of Blijdorp met de kids? Wat mist u eigenlijk het meest? De kroeg, de bioscoop, de evenementen of lekker even op vakantie of juist de mensen om u heen en het uitzien naar iets leuks. Iets om de dagen die allemaal op elkaar lijken te doorbreken.

Voor veel mensen ligt dit nooit binnen handbereik. Ook niet als Corona straks voorbij is. Zij moeten jaar in jaar uit elk dubbeltje omdraaien en kunnen alleen maar dromen van leuke dingen. 9 van de 10 mensen die ik tegen kom zitten in een vicieuze cirkel, waar ze maar moeilijk uitkomen. Gelukkig mag ik hen helpen in mijn werk. Stress, psychische klachten en eenzaamheid is voor velen van hen aan de orde van de dag. Voor deze mensen gaat deze stichting wensen vervullen.

Rombout
Samen met onder meer de Albrandswaardse politica Maret Rombout (ex-wethouder) wil de St. Wens & Go in haar vrije tijd, deze mensen een onvergetelijke dag bezorgen, waarin de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen. Denk aan mensen die in de bijstand zitten of net daarboven, ouderen die leven van hun AOW, zzp’ers die met moeite kunnen rondkomen. Kent u of bent u iemand die tot deze doelgroep behoort,  schroom dan niet om een leuke wens in te dienen.

Donateurs
Om deze wensen mogelijk te maken hebben we u nodig. De stichting is op zoek naar sponsors, donaties en giften om de wensen mogelijk te maken. Of u heeft een dienst die u gratis ter beschikking wil stellen. Alles is welkom! Voor meer informatie neem contact op met hen via tel. 06-38386532 of mail naar [email protected].