Derdeklasser Rhoon strikt ook Den Boer (ex-Smitshoek)

22 March 2023, 17:55 uur
Lokaal
mainImage
Tom den Boer/PR

Derdeklasser vv Rhoon, momenteel actief in 3C (Zuid I), heeft opnieuw een 'grote naam' gestrikt voor het eerste elftal. Aanvaller Tom den Boer, in de regio bekend als oud-speler van Smitshoek, Spijkenisse en Heinenoord, komt deze zomer de selectie versterken van de nieuwe oefenmeester Raymon Kuipers.

"Tom is een makkelijk scorende spits die er enorm naar uitkijkt om volgend seizoen samen te gaan werken met onze nieuwe trainer Raymon Kuipers", geeft de club aan. "Tom vindt naast het presteren ook het verenigingsleven en de gezelligheid op de club enorm belangrijk en hij denkt dat de combinatie van presteren en gezelligheid volgend seizoen goed te combineren valt bij onze vereniging." Den Boer is de volgende die ervoor zorgt dat Rhoon een ware kwaliteitsinjectie ondergaat. Husen, Salaz en Dias d'Ullois gingen hem voor.

Talent
Ook sluit de club de ogen niet voor jong talent. De 17-jarige talentvolle tweebenige buitenspeler Levi Koster keert volgend seizoen terug bij Rhoon. Na uitstapjes bij Poortugaal en Alexandria 66 keert hij weer terug naar waar het voor hem allemaal begon. "De in Poortugaal woonachtige Levi speelt op dit moment in de JO18-1 van Alexandria 66. Levi komt nog regelmatig bij zijn vrienden van v.v. Rhoon kijken en een balletje trappen en toen hij hoorde over de plannen bij zijn oude club plus de ervaren spelers die volgend jaar naar Rhoon komen was zijn keuze gauw gemaakt", laat de club weten. "Hij wil zich graag verder ontwikkelen in Rhoon tijdens zijn eerste stappen in het senioren voetbal."

Henk Meijers wordt de nieuwe verzorger bij de selectie. Hij werkte eerder bij onder andere Rijsoord en SHO.