mainImage

Circus Snor op terrein boerderij de Buytenhof

23 juni 2022, 11:06 uur
Lokaal

In juli komt Circus Snor met de nieuwe voorstelling “Chapeau!” naar boerderij de Buytenhof in Rhoon. Een vrolijke circusvoorstelling met artiesten uit heel Europa. In de pauze oefenen kinderen met de circusmaterialen en spelletjes spelen.

De shows zijn op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 juli. De 2 uur durende shows starten om 11.00 uur en om 16.00 uur. Kaartjes kosten 13 euro, kinderen onder de 2 jaar zijn gratis. Kaarten zijn te koop via de website van het circus www.circussnor.nl/winkel/.

Voorstelling én Kinderkaravaan

Circus Snor reist met een prachtige circustent. Ook de klassieke circuswagens gaan mee en vermaken kinderen voorafgaand aan de voorstelling zich op de Kinderkaravaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen en kermisspelen voor jong en oud.

De artiesten

Circus Snor is naast een circus met professionals ook een plek waar artiesten in opleiding de kans krijgen zich te laten zien. Zo zal jongleur Antonio laten zien dat je met hoeden veel meer kan doen dan dragen op je hoofd, balanceert Berl op een wel hele hoge ladder, zwaait Larissa door de tent in een ring, zal Nia hoelahoepen als geen ander en klimt Maria naar de nok van tent. Daarnaast is natuurlijk Jasper in de piste te zien als spreekstalmeester en rijden er nog jongeren mee van circusscholen uit Nederland om te helpen bij de kinderkaravaan en kaartverkoop.

Show in de tent

Circus Snor is opgericht door Jasper Riedeman. “Na bijna drie jaar kunnen we deze zomer eindelijk weer gaan toeren met een voorstelling. Hoewel het alternatieve workshopprogramma van afgelopen twee zomers ons in circussferen heeft gehouden, kan het niet op tegen een echte show in de circustent.” Boerderij de Buytenhof is gelegen aan Rijsdijk 98 in Rhoon.


Folders