Circus Snor deze zomer weer in Rhoon

24 June 2024, 18:17 uur
Lokaal
mainImage
Circus Snor/PR

Circus Snor komt deze zomer weer in Rhoon langs. Op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 juli om 10.30 en 15.00 uur zal Circus Snor optreden bij Boerderij de Buytenhof, Rijsdijk 98 in Rhoon. 

Circus Snor, het geliefde circus voor zowel ouders als kinderen, is enthousiast van start gegaan met de 10e editie van de zomertournee! Onder de betoverende titel "Fête Magnifique" belooft het circus een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

Dompel je 2 uur lang onder in de magische wereld van het circus! Naast de voorstelling kunnen ook alle ouders met hun kinderen voor de voorstelling en in de pauze zelf oefenen met de circusmaterialen, spelletjes spelen en zich verwonderen.  

Niet alleen een voorstelling, ook een Kinderkaravaan

Circus Snor reist t/m 29 september door Nederland met een knusse circustent. Daarnaast gaan er ook klassieke circuswagens mee op tournee en kan het publiek zich op elke locatie voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze vermaken op de Kinderkaravaan. Iedereen, jong en oud, kan zijn of haar innerlijke kind even laten gaan. Er zijn verschillende circusmaterialen om mee te oefenen, kermisspelen voor jong en oud en natuurlijk kun je genieten van de traditionele popcorn en suikerspinnen. Alle speellocaties in het land zijn met zorg uitgezocht. Er zijn voorstellingen in het bos, op een geitenboerderij, in een fruittuin, op een fort of bij een gezellige camping! Zo kun je na de voorstelling ook nog lekker eten, spelen of ontspannen.

De show en artiesten

Dit jaar viert Circus Snor een feestje: Fête Magnifique. Circus Snor gaat al 10 jaar lang elke zomer op pad. Dat moet gevierd worden! En bij een feestje gaat er tijdens de voorbereidingen wel eens iets mis, komen er bijzondere gasten langs, worden er cadeautjes uitgedeeld, gezongen en kun je fantastische optredens zien in de circustent!  

Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Er is een meesterlijke jongleeract en Sabine vertoont haar kunsten in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.  

Kaartverkoop

Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14 Euro. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus Snor.  

Praktische informatie

De tour van Circus Snor is gestart op 1 juni in Montfoort en eindigt op 29 september in Sint-Michielsgestel. De volledige speellijst is te vinden op de website van Circus Snor.