Chocolaterie Seip verhuist naar centrum van Rhoon

27 September 2021, 10:17 uur
Lokaal
mainImage
Screenshot SEIP/Google Maps

Na 35 jaar gevestigd te zijn geweest aan de Dorpsdijk gaat Chocolaterie Seip verhuizen naar het centrum van Rhoon. Dinsdag 5 oktober opent de fameuze chocolaterie de deuren van haar nieuwe onderkomen aan het Strawinskiplein 9, het voormalige pand van D-Reizen.

Met gemengde gevoelens nemen de dames Seip langzaam afscheid van het idyllische pand waar Chocolaterie I.C.E. Seip halverwege de jaren tachtig het levenslicht zag. Het bedrijf van oprichtster Elise Seip groeide de afgelopen decennia uit tot een begrip in de Albrandswaard. Niet alleen de dorpelingen van Rhoon en omliggende woonkernen, maar ook de zakelijke klanten van de chocolaterie weten de exclusieve lekkernijen hogelijk te waarderen.

De nieuwe winkel is gesitueerd tussen Meesterbakker Voskamp, Wijnhuis Rhoon, Mr. Bento Sushi en Sol Food. Chocolaterie Seip vormt een welkome aanvulling op deze culinaire rij. “We nemen afscheid van de Thé Salon”, aldus Suzette Seip. “Ons nieuwe onderkomen is een stuk moderner, maar de warme sfeer blijft behouden. De winkel is een oase van bonbons, marsepein, truffels, Italiaanse nougat en onder meer bijpassende, luxueuze geschenkartikelen. Zoals u van ons gewend bent, wordt elke aankoop mooi verpakt. Ons motto blijft: ‘Iedereen wordt blij van een doosje van Seip’.”

De nieuwe vestiging van Chocolaterie Seip ligt dichter bij het winkelend publiek. De meeste zakelijke klanten benaderen het bedrijf via de website https://chocolaterieseip.com/ 010 – 7617528 - [email protected]