Ambulance Wens vraagt nogmaals om hulp 

11 February 2024, 14:45 uur
Lokaal
mainImage
WCR/PR

Stichting Ambulance Wens vraagt nogmaals om hulp, zo doet zij een oproep via haar socials.

"In december vorig jaar melden wij al dat Stichting Ambulance Wens na 13 jaar uit het huidige pand is gegroeid en dit jaar gaat verhuizen naar een nieuw onderkomen. Met een hart vol dankbaarheid kijken we terug op de overweldigende steun die we hebben ontvangen na onze vorige oproep om hulp. De gulle donaties en de belangeloze hulp van vakmensen hebben ons al een flink eind op weg geholpen naar ons nieuwe pand. Maar er is nog één belangrijk ingrediënt dat we nodig hebben om onze dromen werkelijkheid te maken: financiële steun", geeft de vrijwilligersorganisatie aan. "Het is niet vaak dat we om hulp vragen voor onszelf, maar dit keer hebben we het nodig. Het nieuwe pand biedt ons talloze mogelijkheden. Naast het huisvesten van onze groeiende vloot ambulances, zal het dienen als een toegewijde trainingslocatie voor onze 286 vrijwilligers. Het zal ook een plek zijn waar nabestaanden steun kunnen vinden en verhalen kunnen delen, en waar we kennis kunnen delen met andere zorgmedewerkers en gasten. En iedere donatie kan het verschil maken."

Nieuwe start

Het nieuwe pand zal een nieuwe start betekenen ook. "Dit nieuwe hoofdstuk is niet alleen een nieuw begin voor ons, maar ook een eerbetoon aan de dierbare herinneringen van onze overleden oprichter, Kees Veldboer senior. Zijn visie en passie leven voort in alles wat we doen, en we zijn vastbesloten om zijn erfenis voort te zetten", stelt zij in de oproep. "Dus laten we samen een verschil maken. Laten we samen een nieuw hoofdstuk schrijven voor Stichting Ambulance Wens, waarin we nog meer wensen mogen vervullen en nieuwe herinneringen kunnen creëren."


Je kan hen, als particulier of als bedrijf, steunen via de eigen veilige tikkie link van Stichting Ambulance Wens https://tikkie.me/pay/SAW/46w2LDfgVJijR1WZYnooT6.