Alzheimercafé Albrandswaard op 6 juni in De Boekenstal

26 May 2023, 11:23 uur
Lokaal
mainImage

Het volgende Alzheimercafé is op dinsdag 6 juni. Die avond komt Ilse de Vette, zij is diëtist bij diëtistenpraktijk De Groene Appel. "We gaan het met Ilse hebben over gezond en lekker eten", laat Welzijn Albrandswaard weten.

"Kan gezond eten dementie voorkomen? Hoe herken je eetproblemen? Vragen die aan bod zullen komen deze avond, maar ook", geeft zij aan. "Elke maaltijd zou eigenlijk een feestje moeten zijn, maar als je zorgt voor iemand met dementie kan dat wel eens heel anders zijn. Je bent soms al blij dat er wát ingaat. Ilse geeft tips zodat de maaltijd toch een mooi moment van de dag kan zijn. Er is ook voor jou als bezoeker, voldoende ruimte om zelf vragen te stellen, kortom een interactieve avond over eten.

Belangstellenden zijn op 6 juni van harte welkom bij het Alzheimercafé in Wijkcentrum De Boekenstal aan de Dorpsstraat 34 in Poortugaal. Inloop vanaf 19.00 uur, start van het programma 19.30 uur. Voor meer informatie kan men terecht op www.welzijnalbrandswaard.nl/dementie of er kan contact worden opgenomen met Marlies Burger via [email protected] of 06-1712 3209.