Albrandswaard Helpt volop actief: vrijwilligers welkom

17 October 2020, 17:54 uur
Lokaal
mainImage

Albrandswaard Helpt!, een initiatief van SWA, is een project gericht op kwetsbare mensen. En dat zijn we allemaal op zijn tijd. Jong en oud. De een meer, dan de ander. En de een wat langer, dan de ander. Iedereen is weleens eenzaam of ziek. Iedereen kan weleens hulp gebruiken. En iedereen heeft behoefte aan contact. Maar niet iedereen heeft het netwerk of de middelen om zichzelf te helpen. En wat is een steuntje in de rug dan een uitkomst. 

En daar is Albrandswaard Helpt! voor. Voor die momenten dat u hulp nodig heeft. Of gewoon behoefte heeft aan een praatje. Zeker nu de dagen weer korter en donkerder worden en we door de maatregelen weer meer op onszelf aangewezen zijn. 

Heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp nodig heeft. Neem dan contact op met Stichting Welzijn Albrandswaard, via tel. 010-5018322 of via [email protected].  De organisatie laat weten via de socials:,,We brengen boodschappen aan de deur, hebben maatjes voor de gezelligheid, we hebben belmaatjes op afstand, we laten honden uit, doen klusjes, we gaan wandelen of fietsen of waar ook maar behoefte aan is. Wil je vrijwilliger worden geef je dan op als bel, post, klus, beweeg, boodschappen of bezoekmaatje en wij zorgen dat je aan iemand wordt gekoppeld! Samen staan we sterk tegen eenzaamheid."