Albrandswaards Dagblad | Zoek je een bijbaan? Kom naar Délifrance A29

Zoek je een bijbaan? Kom naar Délifrance A29

mainImage

Délifrance A29 Ziedewij in Barendrecht is op zoek naar jongeren tussen de 16 en 20 jaar voor een flexibele baan in het weekend. Ben je aan het sparen voor een nieuwe iPhone, geld nodig voor je studie of zomervakantie? Solliciteer dan bij Délifrance A29 in de shop van BP Ziedewij en zorg dat je wordt opgenomen in de weekendpool.

Heb je al eens een keer in de keuken of bar gestaan? Of zelfs al horeca-ervaring? Dat is dan zeker mooi meegenomen! Naast werken achter de balie wordt er ook bezorgd. Geschikte kandidaten kunnen op zaterdag en/of zondag worden ingeroosterd. In overleg werk je dan enkele uren of een hele dag; zo kan je eenvoudig rekening houden met je sport, werk voor school en je vrienden. Binnenkort wordt de bakery verbouwd en uitgebreid met een complete snack- en maaltijdcorner…dus informeer ook je vrienden, want er is voldoende werk voor een leuke club jongens en meiden!

Solliciteren is eenvoudig: stuur een berichtje naar Ziedewij via Facebook of de website of ga even langs in de shop aan de Middelweg 3 in Barendrecht. Daar liggen sollicitatieformulieren klaar.

Voor meer info