Albrandswaards Dagblad | Zangduo Somers en Reek in ‘Steevast op Zondag'

Zangduo Somers en Reek in ‘Steevast op Zondag'

mainImage

Zondag 15 maart hadden onze gasten aan tafel kunnen zitten in de studio van RTV Albrandswaard bij het radio/familieprogramma ‘Steevast op Zondag’, maar de corona maatregelen gooiden roet in het eten. Nu komen ze alsnog langs, zanger Hans Somers en zangeres Netty Reek, die regelmatig als duo hun opwachting maken in zorgcentra en buurthuizen en garant staan voor menig feest.

Beide entertainers zijn als duo te gast in Steevast op zondag 05 juli a.s. In het tweede ( 13.00-14.00 ) uur praten de radiomakers Nelleke van der Schee en Jan Jongerius met deze echte Rotterdamse artiesten over hun werk, het theater en de nieuwe CD. Tevens kijken zij ook terug op de corona periode met veel rust en afzeggingen voor optredens. In het eerste (12.00-13.00) uur een telefoongesprek met de meester illusionist Chris Farla over de opening van zijn Escaperoom in Poortugaal. In het eerste uur is er ook ruim aandacht voor de actualiteit in Albrandswaard en omgeving.

Luisteren naar het programma is mogelijk via internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal(Caiway) Herhaling van het programma op zondagavond van 22.00 - 24.00 uur.