Weer nieuwe actie voor Ambulance Wens

28 August 2020, 12:46 uur
Algemeen
mainImage

In een noodsituatie gaat kostbare tijd verloren wanneer hulpverleners niet weten wat ze kunnen en mogen doen. Maar wanneer ze direct inzicht hebben in medische- en persoonsgegevens, kunnen ze het slachtoffer adequaat behandelen. Id's me is een siliconen armband voor sporters met medische- en persoonsgegevens, die zijn gegraveerd op een roestvrij stalen plaatje. Vanaf 28 augustus is er een special edition verkrijgbaar waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de Stichting Ambulance Wens. Id's me wil met deze actie waardering uitdrukken voor het goede werk van de Stichting Ambulance Wens en haar vele vrijwilligers.

Jij kunt steunen
Ook jij kunt laten zien dat je de Stichting Ambulance Wens een warm hart toedraagt, door een bandje te kopen of cadeau te doen aan iemand die jou dierbaar is. De Stichting Ambulance Wens zet zich in om de laatste wens van immobile terminale patiënten te vervullen. De kosten die daarbij worden gemaakt, worden gefinancierd uit giften, sponsoring en speciale acties. Ook de opbrengst uit de verkoop van siliconenbandjes van Id’s me komt ten goede aan de doelen van de Stichting Ambulance Wens. Via social media houden zij je op de hoogte van de tussenstand.

Een veilig idee!
Een SOS-bandje van Id’s me is een waardevol bezit. Op het plaatje kun je persoonlijke en medische gegevens laten graveren. In geval van nood beschikken hulpverleners direct over essentiële informatie als je naam, bloedgroep, medicijngebruik en contactgegevens van je partner of familie. Op onze website vind je tips en voorbeelden voor passende inscripties. Als dank voor het bestellen krijg je een korting van 10% op de aanschaf van het mini-ID plaatje. Gebruik hiervoor kortingscode SAW2020 in het afrekenscherm. Deze kortingscode is alleen geldig voor een Mini-Id plaatje en eventueel een extra set bijbehorende set Mini Id siliconenbandjes. De speciale Stichting Ambulance Wens Id’s me armbandjes zijn leverbaar in twee maten: 180mm/M en 210mm/XL. De prijs voor zo’n bandje is € 5,95, exclusief verzendkosten. Ze worden geleverd in de huisstijlkleuren van Stichting Ambulance Wens. Kijk voor meer informatie op: www.idsme.nl.