7 October 2019, 15:08 uur
Algemeen , Sport
mainImage
Aad Kraaijenbrink (WCR)

WCR heeft afgelopen zaterdag een slechte wedstrijd afgesloten met een gelijkspel tegen Abbenbroek. Het werd 1-1 op de Omloop.

WCR begon slap aan de wedstrijd. Ze probeerden wel te voetballen, maar het tempo lag veel te laag. Abbenbroek speelde vooral op de lange bal. WCR liet te grote gaten vallen waarin de lange bal van Abbenbroek telkens goed viel. Halverwege de eerste helft was er een valpartij van de spits van Abbenbroek en iedereen was verbaasd. De ietwat te jonge scheidsrechtster gaf een penalty. Helaas ging deze erin 1-0! WCR kreeg wel veel kansen, maar er werd niet zorgvuldig genoeg mee om gegaan.

Na rust liet WCR beter voetbal zien en parkeerde Abbenbroek de bus. Uiteindelijk na meerdere kansen kwam WCR via Darragh Zondervan op 1-1. WCR bleef het proberen, maar het was te onrustig door verkeerde keuzes. De scheidsrechtster raakte het spoor nog verder zoek, want ze ging ook nog eens kaarten geven voor onnozole dingen. In plaats van voor overtredingen. Een zwak Abbenbroek kreeg meer dan het verdiende met 1 punt en een slordig WCR deed zichzelf te kort.