Albrandswaards Dagblad | v.v. RHOON blij met nieuwe hoofdsponsor LBH

v.v. RHOON blij met nieuwe hoofdsponsor LBH

mainImage

Voor de komende 4 jaar is LBH hoofdsponsor geworden bij v.v. Rhoon. Met een ferme handdruk en de ondertekening van de papieren werd afgelopen zaterdag 21 september deze samenwerking bezegeld. De heren Piet Vis en Ferry de Vendt hebben zich hiervoor namens de LBH Groep sterk gemaakt en de basis gelegd. LBH is geen onbekende van v.v. Rhoon want veel medewerkers, o.a. directeur Jan Lagendijk zelf, hebben vele jaren voor en bij v.v. Rhoon gevoetbald. Daarnaast sponsort het bedrijf als lokale betrokken internationale onderneming al jaren het LBH toernooi en is er altijd via shirtreclame en boarding al exposure geweest. Daar doen ze nu dus een behoorlijke schep bovenop met het hoofdsponsorschap dat zowel voor de jeugd als senioren zal worden ingezet.

Ook AnyLinQ, dat als IT bedrijf de laatste jaren onze senioren selectie ondersteunde, heeft het co-sponsorschap met 4 jaar verlengd en blijft zo ook betrokken bij onze vereniging. Voor de inspanningen van de familie van Wassenaar hierbij, zijn we hen veel dank verschuldigd.

Het bestuur is beide ondernemingen zeer dankbaar voor hun betrokkenheid en ondersteuning van onze vereniging. De Sponsorcommissie heeft overigens deze zomer niet stilgezeten want er is een veelvoud aan nieuwe bordsponsoren (zie o.a. de aankleding van de pannakooi). Lees verder op www.vvrhoon.nl.