Albrandswaards Dagblad | Vrijwilligers Hospice bedankt voor hun inzet

Vrijwilligers Hospice bedankt voor hun inzet

mainImage

ALBRANDSWAARD - De voorzitter Bert Pothoven bedankte donderdag 20 juni de vele vrijwilligers van Hospice de Reiziger tijdens vrijwilligers bedankdag! Hij stond daarbij stil bij de vele werkzaamheden die worden verricht door zo’n 130 vrijwilligers.

Daarbij doelde hij op de liefdevolle verzorging van de gasten, de geweldige maaltijden die worden gerealiseerd en de schitterend aangelegde tuin. Dit alles met op de achtergrond technisch en administratief werk waar ook weer mensen hun inbreng hebben. Afgelopen jaar is daarnaast veel gedaan door de vrijwilligers als ambassadeur voor het Hospice. Opvallend veel (sponsor)activiteiten die worden georganiseerd oor het Hospice zijn geïnitieerd door de vrijwilligers. De voorzitter sprak daarvoor zijn dank uit en deed een oproep aan iedereen daarmee door te gaan.

Om dit te onderstrepen overhandigde vrijwilliger van het Hospice Dick van der Wilt een cheque van € 2000,00 voor de Reiziger. Opgehaald tijdens de Zomerfair van de Goede Herderkerk in Ridderkerk. Kortom, het was een geweldige, door de evenementencommissie gerealiseerde, terechte bedankdag!