Albrandswaards Dagblad | Verhalenhuis: Het verlangen van de egel

Verhalenhuis: Het verlangen van de egel

mainImage

Op 17 oktober komt stemacteur en verhalenverteller bij museum Rotterdam Jacqueline Sterenborg wederom een verhaal vertellen bij het Verhalenhuis. Vorig jaar wist zij een volle zaal te boeien met haar verhaal over het geheim van de keel van de nachtegaal. De maaltijd paste bij dit verhaal, de zaal was sfeervol ingericht, het publiek leefde zich helemaal in. Wij zijn blij dat Jacqueline nogmaals wil vertellen bij het Verhalenhuis.

Dit keer vertelt ze een verhaal van Toon Tellegen over "Het verlangen van de egel". Het thema past prima in deze maand, waarin ook de week tegen eenzaamheid (1-8 oktober) valt. Waar gaat het verhaal kort over? De egel voelt zich vaak eenzaam. Op een dag neemt hij zich voor alle dieren die hij kent uit te nodigen om op bezoek te komen. Maar tegelijk schrikt hij daarvoor terug, er kan zoveel misgaan bij bezoek. Laat u zich verrassen door Jacqueline’s boeiende verhaal.

Op 21 november vertellen Jan Jongerius en Erwin de Jong van RTV Albrandswaard over het verleden, heden en toekomstplannen van deze lokale radio- en tv-zender. Op 23 januari 2020 komt Joop van der Hor, o.a. bekend als ambassadeur van Villa Joep en columnist van Botlek 2, vertellen over zijn boek over de oorlog. De Buytenhof is al ruim 1,5 jaar de locatie voor een goed verhaal en heerlijke maaltijd, bestaande uit een hoofd- en nagerecht en koffie/thee. Het eerste glas wijn wordt gesponsord door Wijnhuis Rhoon. Overige drankjes zijn voor eigen rekening. Kaarten á €20,= zijn te koop via de website https://verhalenhuisalbrandswaard.nl/winkel/. De overige data voor de eerste helft van 2020 zijn 20 februari, 19 maart, 23 april, 14 mei en 18 juni. Kijk voor meer informatie op https://gemeenschapsfonds-albrandswaard.nl/