Albrandswaards Dagblad | Van Looyen toernooi weer succes voor WCR

Van Looyen toernooi weer succes voor WCR

mainImage

RHOON - Afgelopen zaterdag 8 juni werd bij WCR het 4e Joost van Looyen gespeeld. Dit alles ter nagedachtenis van de een paar jaar terug overleden vrijwilliger Joost, die altijd bezig was bij zijn cluppie WCR.

Aan het toernooi deden 24 ploegen mee. Er werd op vier velden tegelijk gespeeld onder leiding van 9 scheidsrechters. Mooi om te zien dat er weer zoveel vrijwilligers paraat waren om alles in goede banen te leiden. Het werd al met al een fantastische dag. Alle teams werden voorzien van een bittergarnituurtje, wat flessen sinas en cola en een kan bier. Dit alles werd mogelijk gemaakt door onze sponsors: Wesdorp Transsport, De Club van 50, de vrienden van WCR, Lotto zondag en het bestuur van WCR.

Na heel veel wedstrijden werden de halve finale en finale gespeeld. Op de 4e plaats eindigde RHS Support de 3e plaats was voor team matrans. De finale werd een strijd tussen de Schuimkransen en de Domme Gasten het werd 2-0 voor de Schuimkransen zodat zij 1e werden. De sportiviteitsprijs ging naar het meidenteam de Bevers. Wethouder Martijn Heezen verrichte de prijsuitreiking. Op de WCR site staan de prachtige foto's van huisfotograaf Aad Kraaijenbrink.

Ook werd na het toernooi stilgestaan bij het overlijden van twee andere clubleden, te weten Fer van de Griendt en Arie Verhagen.Na het toernooi werd er dan ook 1 minuut stilte in acht genomen en alle aanwezigen waren muisstil.