Albrandswaards Dagblad | Therapie voor mensen met Alzheimer/Dementie

Therapie voor mensen met Alzheimer/Dementie

mainImage

Vanaf 2020 valt de bewegingstherapie gegeven door Ger Meijdam onder Stichting Welzijn Albrandswaard. De lessen vinden iedere woensdagmiddag plaats in de gymzaal aan de Albrandswaardseweg 29 in Poortugaal. Iedere week zijn er rond de 30 enthousiaste deelnemers die van 13.45 tot 14.45 op muziek bewegen en fit blijven.

Voor mensen met beginnende Alzheimer/Dementie is er van 15.00 – 16.00 een speciale les, waar nog genoeg plaatsen voor zijn. Het is erg belangrijk om in beweging te blijven. Muziek is hierbij een hele belangrijke factor. Muziek brengt herinneringen naar boven en zorgt er voor dat men niet stil kan blijven zitten. De inhoud van deze les wordt aangepast aan de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. In verband met veiligheid en vertrouwen moet er wel een begeleider bij aanwezig zijn. De kosten voor de lessen zijn 1 euro per keer en worden aan de deelnemers per bepaalde periode gefactureerd .

Voor Inlichtingen over de lessen en aanmeldingen is Ger Meijdam (bewegingstherapeut) te bereiken op telefoonnummer 010-5011961 of 06-18150843 of per mail: germeijdam@gmail.co