Sv Poortugaal blijft winnen

21 October 2019, 21:31 uur
Algemeen , Sport

Sv Poortugaal trad afgelopen zaterdag aan in Voorburg tegen Forum Sport. Deze ploeg staat met slechts 4 punten onderin in de eerste klasse B.

In de eerste helft was weinig te merken van deze lage positie op de ranglijst. Poortugaal stond flink onder druk. Het eerste half uur was Forum Sport duidelijk de bovenliggende partij. Het was dan ook niet verrassend dat na een kwartier spelen de 1-0 viel. Het laatste kwartier van de eerste helft kwam sv Poortugaal beter in de wedstrijd. Uit een hoekschop leek het 1-1 te worden, maar een speler van Forum Sport stond op de doellijn. Echter kon hij de bal alleen nog maar met zijn hand tegenhouden. Dit leverde hem naast een strafschop tegen ook een rode kaart op. De strafschop werd door Sven Breukhoven binnengeschoten. Zo werd met een 1-1 stand de rust bereikt.

Nauwelijks stonden de teams in de tweede helft op het veld of de 1-2 voor sv Poortugaal stond al op het bord. Jordi Dekker scoorde. Nog geen 10 minuten later scoorde hij ook de 1-3. Nog binnen het uur was de wedstrijd gespeeld. “Qro” Rosina zorgde voor de 1-4. De mannen van trainer Peter Klomp hadden de partij volledig omgedraaid en hun voordeel. Dat het uiteindelijk nog 2-4 werd is vooral voor de statistieken van belang. Aanstaande zaterdag speelt sv Poortugaal thuis de topper tegen SHO uit Oud Beijerland. Aanvang van de wedstrijd is om 14.30 uur.