Albrandswaards Dagblad | SBS6 schuift met Scheetjes na kijkcijfers

SBS6 schuift met Scheetjes na kijkcijfers

mainImage

De laatste twee afleveringen van De Scheetjes worden niet op maandagavond uitgezonden. SBS6 zoekt naar een andere dag en ander tijdstip vanwege de teleurstellende kijkcijfers voor 'de opvolger van Chateau Meiland', bevestigt een woordvoerder van de tv-zender aan BuzzE. De komende twee weken wordt op hetzelfde tijdstip Waar is de Mol? herhaald.

In De Scheetjes: Bouwen op Bonaire wordt het koppel Hans en Karin, die net als de Meilandjes bekend werden van het AVROTROS-programma Ik Vertrek, gevolgd terwijl ze een nieuw resort opzetten. De eerste vier afleveringen trokken minder dan een half miljoen kijkers, waar Gouden Televizier-Ring-winnaar Chateau Meiland consequent door meer dan een miljoen mensen werd bekeken.

Wanneer de laatste twee afleveringen van De Scheetjes, dat werd vernoemd naar het favoriete koosnaampje van het koppel, nu op SBS6 wordt uitgezonden is nog niet duidelijk. Of de realityserie na zes aflevering terugkeert, is onwaarschijnlijk. Het was de bedoeling dat het om een eenmalige reeks ging.


Door: ANP | Foto: ANP