Albrandswaards Dagblad | Politicus in de prijzen bij Mister Senior

Politicus in de prijzen bij Mister Senior

mainImage

Gemeenteraadslid Frans van Zaalen (CU/SGP) is afgelopen weekend driemaal in de prijzen gevallen bij de verkiezing van Mister Senior Netherlands. De belangrijkste titel, bij de uitreiking in het Barendrechtse theater Het Kruispunt, ging naar Richard Kersten, maar de politicus uit Albrandswaard 'eiste' drie medailles op: populariteitsprijs, de publieksprijs en de prijs voor de kandidaat met het meeste talent.

Op de avond zelf diende Van Zaalen zich te presenteren aan een jury van eerdere winnaars en winnaressen. Er was een ronde voor het dragen van zwemkleding, een gala-outfit en later was er nog een vragenronde. Met dit als uiteindelijke eindresultaat voor de inwoners uit Albrandswaard:,,Dankzij de steun van deze toppers die erbij waren op de avond, maar van vele anderen thuis, heb ik persoonlijk een topavond gehad. Ik ben super trots en wil vooral iedereen enorm bedanken voor de steun en support," reageerde Van Zaalen op zijn sociale media accounts.

Bij de strijd om de titel Mister International Netherlands, voor jongere modellen, ging de prijs naar Marco Ooms. De twee prijswinaars mogen nu verder naar de internationale verkiezing.


Foto: fransvanzaalen.nl