Albrandswaards Dagblad | Paaseieren zoeken in zomerse sferen

Paaseieren zoeken in zomerse sferen

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De Portland Kidz hebben weer heel veel lol gehad met het eieren zoeken dit jaar. In het holst van de nacht hebben de vrijwilligers van Portland Kidz weer honderden eitjes verstopt rond het wijkcentrum en de scholen. Ook werden er geheel volgens traditie weer 10 gouden eieren verstopt die met name omdat vooral de ouders van de Kidz bloed fanatiek blijken te zijn op een aantal makkelijke plaatsen maar ook een aantal heel lastige plaatsen verstopt. Klokslag 10 uur rende een kleine 100 kids met ouders  naar buiten om te gaan zoeken.

Om 10.05 uur kwam via Facebook de eerst vraag om een hint maar dat was iets te makkelijk. Al heel snel werd het eerste gevonden ei gevonden, en na een aantal hints werden gelukkig alle 10 de gouden eieren verstopt. De plastic eitjes konden worden omgewisseld voor chocolade, de gouden eieren voor een leuke prijs,

De Portland Kidz hoeven niet lang te wachten op de volgende activiteit, want volgens weekend is het alweer Koningsdag. Er wordt weer een vrijmarkt gehouden rond het wijkcentrum en zijn nog plekjes opgeven kan nog via de Facebook pagina van Portland Kidz.


Foto: Digitaal Dagblad