Albrandswaards Dagblad | Muzieklessen La Bona Futura

Muzieklessen La Bona Futura

mainImage

Muziek is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen, de concentratie, het doorzettingsvermogen, de emotionele/sociale en motorische ontwikkeling van een kind. Daarom én omdat muziek maken niet alleen inspannend maar ook ontspannend is, verzorgt Harmonieorkest La Bona Futura muzieklessen op enkele basisscholen in Albrandswaard!

Op woensdag- of vrijdagmiddag start de basiscursus muziek - Algemene Muzikale Vorming (AMV) voor kinderen uit de groepen 3-6. We maken muziek op slagwerk en fluit, we gaan diverse blaasinstrumenten proberen zoals de trompet, klarinet en saxofoon, en we leren noten lezen en spelen liedjes en duetjes. Wilt u meer informatie of wilt u uw kind Inschrijven, stuur een mailtje naar: muzieklessen@labonafutura.nl. Vermeld in de mail de naam van uw kind, de groep en de naam van de school.

Ook verzorgt de vereniging lessen op een harmonie-instrument, zoals dwarsfluit, trompet, saxofoon, klarinet of slagwerk. Zowel jongeren (vanaf groep 5) als volwassenen zijn van harte welkom! Proefles is uiteraard mogelijk en lesdag en lestijd is in overleg met de docent. De vereniging heeft een leerlingenorkest waaraan de leerlingen al spoedig kunnen deelnemen. Meer informatie? Bezoek onze website: www.labonafutura.nl of stuur een mailtje naar muzieklessen@labonafutura.nl.