Albrandswaards Dagblad | Muziek op Rhoon; een mooi festival

Muziek op Rhoon; een mooi festival

mainImage

Het grote terrein achter het Kasteel van Rhoon wordt op zaterdag 29 juni weer omgetoverd tot een gezellig festivalterrein.  Tijdens Muziek op Rhoon genieten bezoekers van namiddag tot middernacht van te gekke bands die jazz-, blues-, funk- en soulmuziek, of een mix daarvan, spelen.

De kaartverkoop van Muziek op Rhoon is in volle gang en het evenement van 29 juni kan zich in een stijgende belangstelling verheugen. Mede door het succes van vorige edities en de line-up dit jaar loopt de verkoop voorspoedig.  Kaarten zijn online verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl  en bij de verkooppunten TheCafé, Julianastraat 57-59 en Het Wijnhuis, Strawinskyplein 6 beiden te Rhoon. Een kaartje kost € 22,50.

Alle ingrediënten om wederom een mooi muziekfeest neer te zetten zijn aanwezig: een unieke en sfeervolle locatie met een overdekt terras door een reuzenparasol, lekker eten en drinken en een fantastische line-up met o.a.
Kraak & Smaak + band (zie bijlagen)
Ida Nielsen & The Funkbots(DK, bassiste Prince) (zie bijlagen)
Erwin Java ft. Kat Riggens (USA)
Arp Frique
Kim Hoorweg (sings Amy Winehouse)
Diona Fox & her Ragdolls
DJ Onno Paloma
+ Surprise Act!
De presentatie is in handen van Johan Derksen.

Het festivalterrein ligt slechts 3 min lopen van metrostation Rhoon en er is een fietsenstalling bij het Kasteel van Rhoon. Er is daar beperkte parkeergelegenheid voor auto’s, deze kunnen op aangewezen terreinen in de nabijheid parkeren.
Terrein is open vanaf 14:30 – aanvang 15:00 – einde 23:59 – bar open tot 00:30
Meer festivalinfo en details over bands en artiesten in de line-up vindt u op de website https://www.muziekoprhoon.nl


Foto: Ingezonden