Albrandswaards Dagblad | Minder kijkers Expeditie; Linda in de lift

Minder kijkers Expeditie; Linda in de lift

mainImage

Waar Expeditie Robinson vorige week nog de dans om de kijkcijfers op zondagavond leidde, is het deze week Linda de Mol. De televisiekoningin trok met zowel Postcode Loterij Miljoenenjacht als Familie Kruys meer kijkers dan vorige week. Expeditie Robinson en Onze Boerderij leverden juist wat kijkers in, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Postcode Loterij Miljoenenjacht werd zondagavond primetime op SBS6 het best bekeken met bijna 1,5 miljoen kijkers. Expeditie Robinson trok op hetzelfde tijdstip 1,425 miljoen kijkers op RTL 4 en Onze Boerderij werd op NPO 1 door ruim 1,3 miljoen mensen bekeken.

Ook later op de avond trok Linda de Mol de meeste kijkers. Naar haar serie Familie Kruys die nog op de vertrouwde plek RTL 4 is te zien, keken 842.000 mensen, terwijl rond dezelfde tijd 752.000 mensen afstemden op NPO 1 voor Nick en Simon The Dream. Flirty Dancing op SBS6 wist op dat slot 532.000 mensen te boeien.

Het best bekeken programma van de avond was het NOS Journaal van 20 uur, daar keken iets meer dan twee miljoen mensen naar. De samenvattingen van de eredivisie werden vlak daarvoor door 1,688 miljoen mensen gezien.


Door: ANP | Foto: ANP