Albrandswaards Dagblad | Meidenmiddag in Het Kruispunt

Meidenmiddag in Het Kruispunt

mainImage

Op zondag 29 september organiseert Het Kruispunt (Theater het Kruispunt, Spruit eten & drinken en de Bibliotheek AanZet) een meidenmiddag rondom de film 100% Coco New York. . Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, in combinatie met een filmkaartje.

Alle meiden kunnen met kleding van kledingwinkel Comeback op de foto tijdens een professionele photoshooth. Ook kunnen ze prachtig worden opgemaakt door Make Up Your Day. Niemand minder dan Niki Smit (de schrijfster van het boek 100% Coco New York) geeft een presentatie met Style Tiger modetips. Alle bezoekers gaan samen aan de slag om een outfit te ontwerpen. Ook signeert Niki Smit haar boeken.

Over de film

In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!

De meidenmiddag vindt plaats op zondag 29 september vanaf 12.00 uur. Om 14.30 uur start de film. Kaarten zijn te koop via www.theaterhetkruispunt.nl/coco, via 0180-615958 of aan de publieksservicebalie in Het Kruispunt. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, in combinatie met een filmkaartje.