Albrandswaards Dagblad | Lichtjesavond op 10 december

Lichtjesavond op 10 december

mainImage

Na de prachtige avond in december vorig jaar, wordt ook dit jaar Lichtjesavond georganiseerd voor Albrandswaard. Dit jaar zal lichtjesavond Albrandswaard worden gehouden op dinsdag 10 december om 19:00 bij Tasman in Poortugaal.

Tijdens lichtjesavond herinneren we met elkaar de personen die we moeten missen tijdens een knusse avond met muziek en kaarslicht. De ceremonie worden begeleid door Evelien Ligthart, afscheidsbegeleidster en rouwdeskundige uit Albrandswaard. De avond wordt gevuld met muziek van Luizter. Zij brengen een uniek luisterverhaal op Lichtjesavond, live verteld, gezongen en ondersteund op de piano met bekende muziek die iedereen zal herkennen. Ook zal Burgemeester Jolanda de Wit aanwezig zijn om het eerste kaarsje aan te steken. Na de ceremonie is er de lichtjes wandeling door de Johannapolder met als afsluiting een drankje bij Tasman.

Wil je een kaarsje aansteken en een dierbare herdenken tijdens de ceremonie, dan kan je via www.lichtjesavondalbrandswaard.nl een kaarsje aanvragen. Een gepersonaliseerd kaarsje aanvragen kan tot 1 dec. Alle informatie kan je terugvinden via de facebookpagina van Lichtjesavond Albrandswaard of de website.