Albrandswaards Dagblad | Kleine badje bijna weer open

Kleine badje bijna weer open

mainImage

Zaterdag was in het kleine badje in Rhoon een bijeenkomst voor de vrijwilligers die zich ook het komende jaar weer in gaan zetten om de Albrandswaardse kinderen zonnige zwemmiddagen te bezorgen. Deze ‘borrel’ was het startschot van het nieuwe seizoen voor de medewerkers, bezoekers kunnen traditiegetrouw op koningsdag voor het eerst weer terecht in het zwembad.

Op zaterdag 27 april zal aan de Sportlaan namelijk weer de vrijmarkt voor kinderen gehouden worden. Vanaf 12.30 uur kunnen de kinderen die spulletjes willen verkopen hun ‘verkoopruimte’ inrichten, vervolgens gaan om 13.00 uur de deuren (tot ongeveer 16.30 uur) open voor het winkelend publiek.
Officieel opent het badje op zondag 28 april, als het tenminste lekker weer is, voor de eerste keer zijn deuren voor het nieuwe zwemseizoen.

Maar de kindervrijmarkt is niet het enige dat er op 27 april te beleven valt bij het kleine badje. Omdat er dit jaar weer geen activiteiten zijn in het park van Rhoon heeft de Vereniging Zwembad Rhoon (VZR) besloten om, net als voorgaande jaren, wat extra’s te doen. Naast de tweedehandsverkoop voor kinderen, kan er gebruik worden gemaakt van twee springkussens en worden er voor de inwendige mens suikerspinnen, poffertjes en hamburgers verkocht. Dit allemaal tot ongeveer 16.30 uur.

Abonnementen voor het Kleine Badje kunnen nog uiterlijk tot en met Koningsdag 27 april besteld worden. Wie hiervoor nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen, kan het formulier downloaden op de website www.vzr-rhoon.nl of een mail sturen naar abonnementen@vzr-rhoon.nl.

De VZR is ook altijd op zoek naar vrijwilligers Als toezichthouder bij het zwembad en voor de kaart- en snoepverkoop. Buiten openingstijden, voornamelijk op de zaterdagmorgen, worden er diverse onderhoudswerkzaamheden verricht. Ook daar zijn helpende handjes altijd welkom. Opgeven hiervoor kan via hetzelfde emailadres.